Bilete Madrid: Concert de colinde cu Paula Seling - “Magic” ora 20:30 - 23 nov '23, ora 20:30 - mk2 Palacio de Hielo - Sala 10

Madrid: Concert de colinde cu Paula Seling - “Magic” ora 20:30

mk2 Palacio de Hielo - Sala 10, Madrid

joi, 23 noiembrie '23, ora 20:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă la evenimentul "Magic"!

O oprire binevenită în agitația pregătirilor, un concert de colinde aducând fericire, liniște și bucurie. Paula Seling te așteaptă cu un spectacol special, cu colinde, cântece de Crăciun și melodii îndrăgite. Este o oportunitate de a te relaxa și reîncărca după un an solicitant, într-o atmosferă de vis plină de emoție, pozitivitate și ritm. Alătură-te reveriei festive la "Magic"!

 

Regulament de participare:
 
Toti participantii la spectacol cu varsta peste 5 ani trebuie sa detina un bilet de acces. Copiii cu varsta sub 5 ani care beneficiaza de gratuitate nu trebuie sa ocupe un loc (scaun) in sala.

Dupa inceperea spectacolului locurile afisate pe bilet nu mai pot fi garantate. Va rugam sa veniti din timp la spectacol pentru a nu deranja ceilalti spectatori.

Din motive independente de vointa noastra, anumite delatii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatia). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.