Bilete Piatra Neamt: Stand-Up Comedy cu Bordea, Cortea si Florin Gheorghe - 1 oct '21, ora 20:00 - Cinema Mon Amour

Piatra Neamt: Stand-Up Comedy cu Bordea, Cortea si Florin Gheorghe

Cinema Mon Amour, Piatra-Neamt

vineri, 1 octombrie '21, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Lume, lume! A venit comedia la Piatra Neamt, iar voi sunteți invitați să râdeți de să vă prăpădiți!

Acest trio hilar, format din Bordea, Cortea și Florin, ia cu asalt Cinematograful Dacia și o să vă umple de glume!
Nu mai stați pe gânduri și veniți în gașcă mare să vă distrați pe ritmurile celor mai noi nebunii din repertoriul comedianților!
SAVE THE DATE ca să nu rămâi pe dinafară!

Musai de știut: 
Pentru orice informație, vă stăm la dispoziție pe pagina de Facebook @Sublime Romania sau la adresa [email protected].
Rețeaua iaBilet.ro îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora in format digital.
Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected].

 

Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor vaccinate cu ambele doze care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti COVID-19, sau persoanelor care prezintă dovada unui test RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau test ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore, sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2, fapt dovedit prin documente medicale (test RT-PCR pozitiv la data diagnosticului, bilet de externare, test care să dovedească prezența anticorpilor efectuat cu maxim 14 zile anterior evenimentului). Suntem obligați să verificăm aceste documente la acces.