Bilete Stand-up Comedy: Teo, Vio si Costel - Despre ce vorbim - 18 feb '20, ora 20:00 - Sala Palatului

Stand-up Comedy: Teo, Vio si Costel - Despre ce vorbim

Sala Palatului, București

marți, 18 februarie '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trioul de aur din stand up-ul românesc Teo, Vio si Costel vine cu un show nou la Sala Palatului in care pun in fața spectatorilor prejudecățile, rutina, gafele din viața fiecăruia, o oglindă în care fiecare se poate analiza relaxat.

 

“Despre ce vorbim” este un show de stand up comedy care își propune să arate că putem să luăm viața în serios chiar și când glumim, cu condiția să o facem cu inteligență.


Considerați unii dintre cei mai buni dintre comedianții români, cu preocupări în zona tehnologiei, a modei și chiar în zona de spiritualitate, Teo, Vio si Costel sunt prieteni de mai binede 15 ani și au o lungă istorie împreună în show-urile de stand up. Sunt, de altfel, unii dintre cei mai influenți comedianți români, rezidenți în Club 99 din București, unde organizează adesea și show-uri de improvizație.

Claudiu Teohari (Teo) este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și unul din veteranii acestui gen de spectacol. Cariera sa a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-au născut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Teo are o experiență vastă pe scenă, începând cu cea de club, până la spectacole și turnee în țară, maratoane și colaborări cu comedianți din afară.


Vio a început să facă stand up în 2004 la Cafe DeKo. A fost inspirat atât de comedianți din afară, precum Eddie Izzard, cât și de băieții care începuseră să țină primele show-uri în clădirea Teatrului Național. În cei cinsprezece ani de scenă, cu spectacole atât în club, cât și în țară, a contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România.


Unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. In ipostaza de stand-upper, Costel este un povestitor și un fin observator al atitudinilor, dispozițiilor și preocupărilor umane, cât și un performer cu umor spumos și uneori absurd, care reușește să se apropie de public și să-l surprindă. 

Punem la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected]m