Bilete Targoviste: O seara cu Holograf - 25 mai '22, ora 19:30 - Casa de Cultura a Sindicatelor

Targoviste: O seara cu Holograf

Casa de Cultura a Sindicatelor, Târgoviște

miercuri, 25 mai '22, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Holograf pregătește un spectacol care ilustreaza cariera de succes a formației.

Pe 25 mai , de la ora 19:30, Holograf vă așteaptă la Targoviste cu un show care vă va merge la suflet. Din coloana sonoră a serii nu vor lipsi “ Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Banii vorbesc”, “Cat de departe”, “De cate ori sa te iubesc” sau “Pierd inaltimea din ochii tai”. Vino să cânți alături de ei hituri de ieri și de azi, și nu uita, iubirea este la fel de frumoasă la orice vârstă!
Vino să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live și o seară memorabilă!

Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected]

Biletele pentru persoanele cu dizabilitati s-au epuizat.

 

Din motive independente de vointa noastra, anumite delatii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatie). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.