Bilete Teo, Vio si Costel - 20 de ani de comedie în 40 de orase | Stand Up Comedy Show @ Sala Palatului - 13 nov, ora 20:00 - Sala Palatului

Teo, Vio si Costel - 20 de ani de comedie în 40 de orase | Stand Up Comedy Show @ Sala Palatului

Sala Palatului, București

miercuri, 13 noiembrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
VIP - Earlybird
261 lei21495 lei
Categoria A - Earlybird
199 lei17295 lei
Categoria B - Earlybird
167 lei13895 lei
Categoria C - Earlybird
135 lei11395 lei
Categoria D - Earlybird
104 lei8895 lei
Under 23 - Earlybird

Biletele din categoria Under 23 sunt disponibile exclusiv pentru tinerii sub 23 ani. Va rugam sa prezentați cartea de identitate la acces. Biletele nu sunt valabile dacă nu îndepliniți acest criteriu

60 lei5595 lei
Bilete persoane cu dizabilitati

Biletele pentru persoanele cu handicap se pot achizitiona gratuit in limita stocului disponibil si se adreseaza doar persoanelor cu handicap grav sau accentuat plus un însoțitor al acestora. Accesul la spectacol va fi permis doar in urma prezentarii documentelor justificative.

0 lei
Stoc epuizat
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Teo, Vio și Costel, colegi de scenă, prieteni, cel mai longeviv trio de stand-up comedy din România urcă din nou pe scena Sălii Palatului pe 13 noiembrie (care nu e vineri ). Show-ul face parte din turneul aniversar “20 de ani de comedie în 40 de orașe”.

Deși totul a început ca un hobby, acum 20 de ani, pe scenă la Cafe Deko, în timp, au devenit comdianți full-time. Cine nu s-a uitat măcar o dată la un episod “Între Show-uri”..din cele peste 400? 5 sezoane și un pic de “Comedianți pe drumuri” (nici ei nu credem că știu exact câte episoade sunt), “Somncast”, “CineȘtieCe” sau “RSS Reloaded”. Și, mai ales, cine nu știe că cele mai tari seri de comedie se întâmplă la Club 99? ..Știai că pe 13 noiembrie sărbătoresc 15 ani ( ..și-o zi?)?

Ai râs cu ei și la TV, la Stand Up Revolution, iUmor și multe altele.
Iar mai nou îi regăsești și pe ComedyBox.ro.

Dacă tot sărbătorim 20 de ani de stand up comedy în România, iată 20 de lucruri reprezentative despre cei trei:
Teo: filosof, comediant, hipster, tată de pisici, meteorolog, un foarte bun client de restaurant.
Vio: patronul vinului Lejereanu, râs molipsitor, marinar, sporturi de contact, dictator, Buzău, Hoodigans.
Costel: familist convins, spiritual, amuzant născut, Albești, Petru, Paul, Pia.

Așa că ia-ți toți prietenii pe care i-ai strâns de-a lungul timpului, chiar și pe cei cu care nu ai mai râs de mult, pentru că facem maaaaaare reuniune la Sala Palatului. Pe 13 noiembrie se lasă cu râsete cât mai colorate și cine știe ..poate îți faci și prieteni noi, cu care să vii la stand-up peste alți 20 de ani.