Bilete VUNK - DEJA VU - 16 oct, ora 20:00 - Sala Polivalenta

VUNK - DEJA VU

Sala Polivalenta, București

miercuri, 16 octombrie, ora 20:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Categoria A+

179 lei149 lei

Stoc epuizat
Categoria A

149 lei129 lei

Categoria B

125 lei99 lei

Categoria C

76 lei69 lei

Fan Zone

95 lei79 lei

Mai sunt doar 23 bilete disponibile

Teren

59 lei49 lei

Mai sunt doar 21 bilete disponibile

VIP

199 lei

Mai este doar 1 bilet disponibil

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

"În toamna lui 1994 aveam primul nostru concert pe bilete la Teatrul Ion Creangă din București. În toamna lui 2019, 25 de ani mai tărziu, sărbătorim, retrăim și reinventăm Visul nostru!

 

Patru băieți, pasionați de muzică și de a schimba lumea prin muzică și cuvinte pun în scenă spectacolul "VUNK - DEJA VU, 16 octombrie, Sala Polivalentă“.
 
Polivalenta, locul celor mai spectaculoase și inovatoare concerte VUNK și ale industriei din România, este din nou locul în care aducem viitorul înapoi. Cei din Universul VUNK știu ce înseamnă asta, deja :) Cu ocazia celor 25 de ani vunktastici nu doar că vom lansa un album nou, ci și o carte în care ne spunem povestea și sperăm să le dăm curaj și speranță altora ca noi.
 
Viitorul este prietenul cel mai bun al celor care visează, iar noi nu ne-am oprit niciodată din asta. Visăm cu ochii deschiși, chiar dacă, uneori, nu ne-a ieșit tot ce ne-am dorit. Mergem mereu înainte
 
Vă invităm să ne inspirăm reciproc, să ne încărcăm cu energia și bucuria fiecăruia dintre noi toți care vom fi acolo, să construim încă o amintire memorabilă, să ne dăm puteri că suntem mulți cei care visăm cu ochii deschiși, să fim noi înșine și să visăm împreună.
 
Atât de simplu și pe atât de important :) Deschide ochii și visează!
Noi, 
VUNK.”

 

Punem la dispoziție 10 bilete pentru persoane cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail ticketing@sublimeromania.com