Bilete VUNK @ Ramnicu Valcea - “Ca un Bumerang" - 23 nov, ora 21:00 - Aby Stage Bar

VUNK @ Ramnicu Valcea - “Ca un Bumerang"

Aby Stage Bar, Râmnicu Vâlcea

sâmbătă, 23 noiembrie, ora 21:00 acces de la 20:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - PROMO

Acest bilet presupune acordul de a sta cu alte persoane la masă

120 lei10095 lei
Bilete persoane cu dizabilitati

Biletele pentru persoanele cu handicap se pot achizitiona gratuit in limita stocului disponibil si se adreseaza doar persoanelor cu handicap grav sau accentuat plus un însoțitor al acestora. Accesul la spectacol va fi permis doar in urma prezentarii documentelor justificative.

Mai sunt doar 2 bilete disponibile

0 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici
Retur permis cu asigurare Flex-EnGarde

Detalii

Se intoarce toamna, ne întoarcem și noi pe scenele din cluburile unde lumea cântă piesele noastre de la primul la ultimul vers.
Aproape ca se și termina anul asta, an in care VUNK împlinește 30 de ani de poveste și cu atât mai mult simțim dorința sa ne întoarcem printre prieteni sa sarbatorim.

Așa ca, precum un bumerang, ne intoarcem in unele dintre orașele din care am plecat cu cele mai frumoase amintiri și unde ne-am lăsat sufletul pe scena.

Regulament de participare:

Toti participantii la spectacol cu varsta peste 5 ani trebuie sa detina un bilet de acces. Copiii cu varsta sub 5 ani care beneficiaza de gratuitate nu trebuie sa ocupe un loc (scaun) in sala.

Din motive independente de vointa noastra, anumite delatii legate de eveniment pot suferi modificari (ora, locatia). Va vom anunta de fiecare data cand acest lucru se intampla si va multumim pentru intelegere.